Flashplayer required:

Click here for free download.

FR /   
   
BEDRIJF & FILOSOFIE

(foto: Anja Van De Velde, zaakvoerder)
Waarom natuurverf? Indanja gelooft in het doorgeven van een boodschap voor de toekomst terwijl wij het beste uit het verleden behouden. Door met respect en inzicht de rijkdom van de natuur te ontlenen, geven we onze kinderen de boodschap dat dit kan en dat het de moeite loont de grote wereld mee te beheren door kleine stappen in je eigen omgeving.

Wonen is eigenlijk een beetje reizen naar een innerlijke plaats, tot rust komen in deze drukke tijden vol stress en haast. Daarbij wil Indanja u helpen.

Op deze e-commerce site biedt Indanja u Biofa natuurproducten met als hoofdkenmerk het verbeteren van uw welzijn en de onschadelijkheid voor uw gezondheid en ons leefmilieu. De producten van Biofa staan gekend voor hun gezonde geur van eerlijke natuurverf, vervaardigd met zuivere bestanddelen waarvan we in onze tijd het bestaan vergeten waren.

Herontdek de bijzondere diepte van kleur, van de subtiele maar onmiskenbare uitstraling die bezoekers doet zeggen: wauw ! wat een mooie ruimte is dit ...

Door u een online winkel aan te bieden hoeft u in het weekend het huis niet meer uit.
Indanja biedt u een betrouwbaar gamma natuurverven aan, ecologisch tijdens het productieproces, tijdens het schilderen zelf n voor de mensen die erin wonen. Door online te bestellen slaat u een stap over in de distributieketen: nog een ecologisch argument!


ANJA, ZAAKVOERSTER

"Ik zie mezelf als iemand die leeft om te kunnen schilderen. Als kind hield ik al graag de schilderkwast vast, maar het is pas sinds 2000 - toen ik bijna 28 was - dat de microbe me te pakken heeft. Sindsdien ervaar ik schilderen - of het nu een muur is, een meubeltje of een plankenvloer - als een moment van bezinning.

Ik kan even alles opzij zetten en voel me n met de kwast, de verf, de ondergrond. Zlig. Vanuit dat gevoel ben ik me gaan verdiepen in alles wat met wonen en inrichting te maken heeft. Bij het aanbesteden en uitvoeren van een werf streef ik ernaar de bewoner(s) nauw te betrekken bij het hele proces, zodat zij naar hun vermogen kunnen meedenken en -werken.

Daarbij is het heel belangrijk dat ik eerst goed luister naar hun dromen en wensen en dan pas een kleuradvies geef, steunend op mijn ervaring en inventiviteit. De volgende stap was nauw gaan samenwerken met de Belgische invoerder en verdeler van natuurverf-producent BIOFA. Ik ben sindsdien nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe verven en sta daarvoor rechtstreeks in contact met het laboratorium in Boll, Duitsland, dat op zijn beurt profiteert van mijn ervaren op het terrein.

Voor mijn webwinkel was werken met BIOFA product een evidente keuze. Ik ken de verven door en door en weet dat u als klant een goed en betrouwbaar product krijgt. Hopelijk wordt u ook gebeten door deze vrolijke, gezonde microbe: kleuren ontdekken en het plezier van het schilderen !"

 

    UW WAGENTJE
 
 
 
    UW GARANTIE
Indanja focust op eerlijke, milieuvriendelijke producten n klantvriendelijkheid.

BIOFA maakt geen geheim van de gebruikte grondstoffen.
 
Wegwijs op deze site of contacteer ons voor verdere vragen rond producten of werkwijze.

Al onze verven, olin en lakken kunnen aangekleurd worden volgens NCS en RAL kleurensystemen. klik op onderstaande foto voor een rechtstreekse link naar de RAL kleurenkaart of hier voor de NCS S kleurennavigator

kleurselectie